Byggeplads sikring

Du får med os den ultimative sikkerhedsløsning på din byggesag.

Du kan med fordel inddrage os fra planlægningsfasen, således kan tyverier minimeres i hele byggeperioden. Eftersom der er mange faser i et byggeri, så op og nedjusterer vi indsatsen så udgiften står mål med sikringsbehovet.

Byggepladshegn, kameraer og alarm er naturlige løsninger, men uanset hvad er det alfa og omega at vagtselskabet kommer hurtigt frem på tilkald. Den tryghed får du med GPS SECURITY.

Sikring af containere og dyrt materiel samt GPS tracking udstyr leverer vi ligeledes.

Udgangskontrol på byggesager kan anbefales, eventuelt som stikprøver.

Kundeudtagelser

Bent Lind, M.T Højgaard:

"På Byggesagen TP21 (Etablering af jernbaneforbindelse Kbh.-Ringsted) har GPS, Guard & Protection Service, haft vagt-entreprisen.

I perioden inden vi entrerede med GPS, var byggesagen kontinuert plaget af indbrud og i særdeleshed Dieseltyveri. Systemet som GPS har haft på TP21, har været en kombination med Detektorer og periodevis vagtrunderinger – primært i weekender og ifm. helligdage mv.

GPS fik hurtigt efter ansættelsen, styr på alle fem lokaliteter som TP21-projektet indeholder, og der har kun herefter været ganske få problemer med indbrud, hvor GPS alle gange har været på stedet indenfor få minutter efter en alarm gik. I nogle tilfælde lykkedes det faktisk for GPS at fange og tilbageholde personerne. GPS har selv stået for anmeldelser og myndighedsbehandling og opfølgning af disse hændelser, hvilket har været en stor hjælp for pladsens funktionærer.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af GPS."

Tomas Zeltner, Mogens Zeltner A/S

"Vi har siden begyndelsen af 2012 haft et rigtig godt samarbejde med GPS i forbindelse med opførelsen af Mærsk Tårnet i København. De har med stor tilfredshed og fleksibilitet udført følgende arbejde for os:

  • Natrundering
  • Portvagter
  • ADK, id kort administration
  • Elevatorvagt
  • Indvendig runderende vagt
  • Ind- og udkørselskontrol af køretøjer

Vi kan varmt anbefale dette firma"

Vedr. byggeri på Maersk Tårnet fra 2012-2017

 

Udført Opgave for Per Aarsleff Rail ifm. Ny jernbane København – Ringsted, Tunnelprojekt i Valby TP4 fra 2014-2017