Alarmpatrulje

Med os får du et firma der er kendt for hurtig alarmudrykning. Det virker præventivt og tryghedsskabende.

Det medfører at vi fra tid til anden kan tilbageholde gerningsmænd og overdrage dem til Politiet. I flere tilfælde har det medført erstatningskrav mod gerningsmanden som må betale for de påførte skader og eventuelt hæfte samt udføre samfundstjeneste.

Du kan med fordel ændre på forholdsordren for dit nuværende alarmsystem, således at fremtidige alarmer går til GPS. Lad os eventuelt hjælpe dig hermed.

Tilsyn
Patruljen kører til den pågældende matrikel, tilser bygningen visuelt. Ved tegn på ildløs, indbrud, hærværk eller uønskede personer tager vagten hånd om dette.

Om nødvendigt tilkaldes kontaktperson, Politi, låsesmed, glarmester mv. Rapport lægges på aftalt sted.

Runderingsvagt
Udvendig rundering er som ved tilsyn, dog går vagten rundt om bygning og sikrer at døre samt vinduer er lukkede og låste.

Indvendig rundering, her tjekker vagten yderligere for lukning af branddøre, slukker kaffemaskiner, unødvendige tændte lys mv., kontrollerer alarmpanel og evt. termostater til varmestyring, IT-anlæg, køleanlæg osv.

Kundeudtagelser

Ole Falch-Schmidt, alarm og tilsynskunde siden februar 2012:

"Kære GPS

Tak fordi I giver mig tryghed hver gang jeg forlader mit hjem. Ja, sågar også når jeg sover i mit 200 kvt. meter hus og ikke ved eller kan høre, hvad der forgår i den anden ende af huset midt om natten. Det er meget betryggende at vide I er derude og passer på mig hele tiden. Jeres fantastiske service og hurtighed, når der er brug for jer er helt i top, men der vist alt for få som ved hvor meget det betyder at hjælpen kører lige ude på vejen.

Jeg er meget glad for min aftale med jer og kan på det varmeste anbefale alle at lave en aftale med GPS så de kan sove trygt om natten, hvor end de befinder sig i verden."

Mette Johansen, Solrød

"Vi har valgt at være med i vagtordningen, hvilke jeg mener at alle burde være, jo flere jo bedre.

Yderligere har vi fået installeret alarm, kan på det varmeste anbefale GPS. Vi føler os absolut i gode hænder hos GPS, de er meget hjælpsomme og yder en upåklagelig service.

Faktisk var de villige til at bruge 5-6 timer en påske lørdag på at sætte vores alarm op, da vi var meget ivrige efter at få det gjort hurtigst muligt, en sådan service finder man ikke mange steder i dag.

Når vi har observeret personer som vi ikke mente hørte til i kvarteret, er de altid lige i nærheden og kommer forbi med det samme, føler at vore henvendelser bliver taget meget seriøst."

Peter Hulstrøm, Adm. Direktør hos Tuwano

"Jeg har som erhvervskunde samarbejdet med GPS-Security igennem ca. 5 år, vores samarbejde har drejet sig om flere forskellige vagt opgaver fra ordinær alarm overvågning, til alarm på grundvandspumpe over til rundering ved ferier mv.

Oprindeligt skiftede vi fra en anden Dansk udbyder da vi følte os stavnsbundet og med alt for høje priser. Vi valgte GPS ud fra deres lokalkendskab og nærhed uden konkret at kende dem indgående, den største faktor var nok at prisen næsten blev halveret i forhold til vores tidligere samarbejdspartner, hvilket kunne mærkes på årsforbruget.

Vi har kun rosende ord at sige om GPS, de har formået at holde deres nærhed, underordnet at de ikke længere er en lille lokal udbyder, vi føler altid at vi får den opmærksomhed og kvalitet som vi regner med og tit mere til, de er hurtige ved alarmer og har altid informationerne ved hånden uanset hvem man taler med hos dem, de er til at tale med og jeg får aldrig oplevelsen af at jeg blot er en kunde og en del af en større enhed og alt sammen til en yderst god og fair pris."